Sint bij Hanos

HALLO SINT EN EN PIETEN!

Toen mij werd verteld, dat ik voor Layla Koopal een stukje in de Sinterklaaskrant mocht zetten, dacht ik eerst: “Nou…ik ben niet zo’n schrijver!… maar toen ik er over nadacht hoe geweldig het altijd is geregeld bij Frans Koopal, dacht ik, dat mag toch wèl eens gezegd worden.
En ik verheug me er dan ook weer op om gezellig met alle hulppieten samen te zijn met een kopje koffie of drinken en een broodje of soep. Ja de catering is altijd geweldig.
Wat ik altijd leuk vindt is, dat er geen Sint of Piet, zonder door Layla gecontroleerd te zijn, de deur uitgaat. Zeg nou zelf, dit ziet er toch perfect uit!

Nou ik hoop dat we weer heel veel kindertjes blij kunnen maken, want daar doen we het allemaal voor of niet dan. Ik wens Layla en haar team weer heel veel succes toe, in de drukke tijd , dus Sinten en Pieten: Voor vakkleding weet je waar je moet zijn. Er is maar een Sinterklaas zoals Layla altijd zegt, en dàt kun je wel zien… dat ben ik !
GROETJES SINT

Bekijk meer foto’s in het fotoalbum.

Sinterklaas bij Hanos Frans Koopal 4 Sinterklaas bij Hanos Frans Koopal 6 Sinterklaas bij Hanos Frans Koopal  2 Sinterklaas bij Hanos Frans Koopal 10