Sint bij Meeùs

Sinterklaas in goede handen bij Frans Koopal.

Ieder jaar kijken de kinderen van de medewerkers van Meeùs Assurantiën weer verwachtingsvol uit naar de komst van de Sint. Ook voor Meeùs blijft het ieder jaar weer spannend of de Sint zelf tijd heeft of dat hij een hulp-Sinterklaas stuurt. Maar wie er ook komt, de Sint zelf of een grote of kleine hulp-Sint, hij ziet er altijd piekfijn uit. Een mooie tabberd, mantel, mijter en, niet te vergeten, een goed gesoigneerde snor en baard sieren hem.
Inmiddels zijn we achter het geheim van zijn goede voorkomen gekomen. Jawel! Voordat hij zijn jaarlijkse bezoek aan Meeùs aflegt, gaat hij eerst bij Frans Koopal langs. Hier laat hij zich lekker in de watten leggen, poederen en kleden, waarna hij zich verkwikt naar Meeùs haast. Ook zijn Pietjes heeft hij gesommeerd eerst door Frans Koopal onder handen te laten nemen.
Dat is wat Meeùs zo aanspreekt in de service van Frans Koopal. We hoeven ons nergens zorgen over te maken. We weten dat de Sint en zijn Pieten altijd goed voor de dag komen voor het grote kinderfeest.
Ook Meeùs neemt haar klanten graag de zorg uit handen, of dit nu gaat om een standaard MKB Pakket of een maatwerkproduct, de klant kan rekenen op een goed advies.
Wat Meeùs wel blijft bezig houden is het volgende. Heeft de Sint zijn oudedagvoorziening wel goed geregeld? Sinterklaas had toch al lang van zijn pensioen moeten genieten?

Meeùs Assurantiën B.V.
Adviseurs in Verzekeringen, Pensioenen en Hypotheken.