Sint en Piet Workshop
Ieder jaar geeft Frans Koopal de Sinterklaas en zwarte Piet workshop. Op deze dag leert u Sinterklaas en zwarte Piet te verzorgen en aan te kleden. Hiermee bedoelen we grimeren (schminken) en ziet u tevens hoe een pruik en baard geknoopt wordt. Deze workshops zijn een unieke kans om de puntjes op de “i” te zetten! Een enthousiast team staat voor u klaar!  In 2018 was de workshop 0p 4 november. In 2019 op zondag 3 november van 11.00 tot 17.00 uur.

Programma Workshop voor Sint en Piet 2019

11.00 – 11.30 ontvangst
11.30 – 12.00 uitleg Sint Kostuum
12.00 – 13.00 aankleden Sint (taak van Sint)
13.00 – 13.30 uitleg van wolcrepe
Ontvangst modellen
13.30 – 14.00 schminken Sint
14.00 – 14.30 lunch (soep en broodjes inbegrepen)
14.30 – 14.45 uitleg Piet Kostuum
14.45 – 15.00 aankleden Piet
15.00 – 16.15 taak van Piet
16.15 – 17.00 schminken Piet

Tevens is er de mogelijkheid tegen Speciale prijs Sint & Piet artikelen te kopen. Voor deze geweldige dag, waarin u een hoop leert en veel ervaring kan delen met collega’s, kunt u zich opgeven of inschrijven door € 70,00 over te maken op bankrekeningnummer
NL85 INGB 06772 15 436 tnv Frans Koopal Haarwerken. Zoals genoemd bedragen de kosten € 90,- per schminker. Elke schminker dient 2 modellen (Sint & Piet) mee te nemen.

Wilt u zich opgeven voor de workshop, wacht daar dan niet te lang mee. Eenmaal vol kunnen wij geen mensen meer aannemen. Stuur een mailtje naar info@franskoopal.nl met uw gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 050 312 2722. Of download het inschrijfformulier 2019  voor de Sint en Piet workshop.

Sint en Piet workshop 2018

 

 

Lees het verslag en bekijk de foto’s van de workshop in 2017.

14 Sinterklaas Workshop 2013

Kerst Workshop
U wilt nét dat beetje meer doen met kerst, andere mensen blij maken, hen een kerstfeest geven om nooit te vergeten. Als je de rol van de Kerstman aanneemt, zijn rode jas aantrekt en muts opzet begint Kerst pas echt te leven! Frans Koopal organiseert de kerstworkshop; één dag in het jaar waarin je alles te weten komt over Kerstmis, de Kerstman en grimeren. In een aantal stappen leren we je hoe je zeer realistisch de baard van de Kerstman opzet, hoe je zijn wenkbrauwen vorm geeft en hoe de Kerstman zich gedraagt. Zo kun jij op professionele manier als Kerstman verschijnen.

Aanmelden voor dit jaar? Neem contact met ons op en we informeren u over de datum en  u krijgt als eerste kans om u aan te melden.

frans-koopal-sinterklaas-pruik-pruiken-baard-kostuum kerstworkshop16

frans-koopal-sinterklaas-pruik-pruiken-baard-kostuum kerstworkshop17

 

 

 

 

 

 

Wogirl-624223rkshop Hoe voel ik me zeker
Hoe voel ik me zeker? De ogen die in de spiegel naar me kijken, zeggen iets anders dan wat ik van binnen voel. Uiterlijk & innerlijk moeten op 1 lijn komen. Wij maken je blij en helpen je, om de juiste uitstraling te krijgen. Een workshop waarin houding-, kleding- en stylingsadvies gegeven wordt. Geef je op voor deze gratis workshop!

Zit u met haarwerk-vragen? Schuift het haarwerk omhoog? Zit het haarwerk te strak of is het te wijd? Is uw haarwerk te lang? Hoe moet u een haarwerk behandelen? Welke bevestigingsmogelijkheden zijn er? Kom naar de workshop en we beantwoorden al uw vragen over haarwerken.

Momenteel geen workshop gepland. Neem contact met ons op en we prikken samen met u een datum.

Workshop Zomer HaaradviesWorkshop Zomer Haaradvies
Als ik in de spiegel kijk, wil ik blij worden van wat ik zie. Is dit het juiste kapsel voor mij? Of zouden er nog andere mogelijkheden zijn? Laat u verrassen, wij gaan u helpen om nieuwe inzichten te krijgen en met een zomers blij gevoel een nieuwe periode in te gaan! Momenteel geen workshop gepland. Neem contact met ons op en we prikken samen met u een datum.

 

 

Workshop Lang haar Opsteken en invlechten
Vindt u het leuk om te leren hoe u uw haar, of van iemand anders, kunt opsteken en invlechten? Dat is deze workshop net wat voor u. Tijdens de twee uur durende workshop gaan we samen aan de slag om op verschillende manieren haar op te steken en in te vlechten. Leuk voor een feestelijke gelegenheid.

Wilt u graag graag met een select gezelschap deze workshop volgen? Bijvoorbeeld als vriendinnenuitje? Dat kan! Neem contact met ons op en we prikken samen een moment.

Opgestoken lang haar Invlecht Frans Koopal Haarwerken Opgestoken Frans Koopal Haarwerken Vlecht Frans Koopal Haarwerken

 

 

 

 

Buffjes Workshop
Een buff is een gepatenteerd hoofddoekje gemaakt uit specifiek materiaal en geheel naadloos gefabriceerd. De buff is onder andere ontwikkeld voor actieve buitensport. Doordat de stof licht en luchtig is om te dragen, maar wel warmte kan vasthouden, is de buff ideaal als afwisseling van uw haarwerk. Ook horen we vaak dat men het heerlijk vindt om de buff te dragen tijdens het slapen. Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag met buffjes, hoedjes en mutsjes vouwen en versieren. Zodat u alle mogelijkheden van de buff leert kennen en hier uw favoriete draai aan kunt geven.

Elke 2e woensdag (14.00 tot 16.00 uur) van de maand organiseren we een gratis workshop. Komt u ook? Bel 050 312 2722, mail naar info@franskoopal.nl of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Komt deze dag/tijdstip u niet goed uit? We prikken graag samen met u een ander moment.

1 Workshop Buffjes 6 Workshop Buffjes 5 Workshop Buffjes 4 Workshop Buffjes