Home » Activiteiten » Het begin van een nieuwe start
Volle bos haar

Het begin van een nieuwe start

22 september 2016

Veel mensen hebben last van dun haar. Ze zouden graag een wat vollere bos willen hebben, maar helaas. Klagen over dun haar lost het probleem niet op.

Een (gedeeltelijke) haaraanvulling zou een oplossing voor u kunnen zijn. Het is namelijk niet altijd nodig om een heel haarwerk of pruik te dragen. Een (kleine) aanvulling kan al veel oplossen. Kijken naar uzelf met een volle(re) haarbos, hoe fijn is dat?

Niets is zo frustrerend als de priemende blikken of de opmerkingen over uw dunne bosje haar. De meeste mensen worden steeds creatiever in het bedenken van een (tijdelijke) oplossing, totdat dat zelfs niet meer gaat. Maar waarom zolang wachten met het zoeken naar een oplossing als Frans Koopal je kan helpen?

Een mutsje, petje, doekje, lak of gel is ook een oplossing, maar zou u niet liever willen dan een mooie volle bos haar? Het moment dat je voor jezelf besluit om naar een betere oplossing te kijken, is het begin van een nieuwe start.

En achteraf denkt u, aan wat u zich die jaren met een mutsje te kort heeft gedaan. U kunt weer in de spiegel kijken met ogen die stralen. U kunt weer ‘uzelf’ zijn. Voelt zicht weer mens.

We helpen u graag om te kijken naar een oplossing waar u zich goed bij voelt. Neem gerust eens contact met ons op via 0503122722.

 

Frans Koopal Haarwerken | Voor haarwerk op maat

“Hallo, ik ben Layla Koopal en heb een enorme passie voor alles wat met haarwerken te maken heeft. Al meer dan 50 jaar ben ik werkzaam in het familiebedrijf Frans Koopal Haarwerken. Het is mijn missie om nog heel veel mensen blij te maken met alles wat ik kan op gebied van haarverlies. Het is geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen groeit als iemand een haarwerk draagt en in de spiegel kijkt. Heel bijzonder om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Daar geniet ik enorm van.:

Haarwerken| Beauty | Grime | Activiteiten | Frans Koopal

Delen via sociale media
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

« »