Producten en Diensten

Frans Koopal heeft een breed scala aan producten en diensten.

Frans Koopal producten

Haarwerken

Frans Koopal heeft een ruim aanbod haarwerken voor vrouwen, mannen en kinderen. (Bijna) Alle haarwerken zijn op voorraad. Voor elk budget en haarprobleem een oplossing. Van haarstukjes, haaraanvullingen tot volledige haarwerken.

Haarwerken voor vrouwen

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor het dragen van haarwerk. Haarverlies is hier niet de enige reden voor. Ook modieuze aspecten spelen vaak een rol. Daarom is bij Frans Koopal bijna ieder model en elke kleur mogelijk.

Haarwerken voor mannen

Voor mannen hebben we een assortiment van hoge kwaliteit haarwerk in veelal de basis modellen. Wij van Frans Koopal willen mannen meer laten weten over de mogelijkheden van Haarwerk. Niet ieder kapsel staat bij ieder persoon, belangrijk is dat uw haar uw gezicht beter uit laat komen.

Haarwerken voor kinderen

Kaalheid bij kinderen kan door diverse redenen voorkomen. Mocht uw kind haarverlies hebben dan staan wij graag voor u klaar met een passende oplossing. Aan haarwerk voor kinderen stellen wij andere eisen dan aan haarwerk voor volwassenen.

In het actieve leven van een kind staat sport en spel centraal. Fietsen, zwemmen of in de zandbak spelen: het haarwerk zal veel te verduren krijgen. De hoogste kwaliteit en goede bevestiging is dan ook vereist. Frans Koopal draagt hier zorg voor.

Haarwerken voor transgenders

Naast kleding en make-up is een haarwerk één van de eerste stappen naar een vrouwelijk gevoel. In onze paskamers nemen we uitgebreid de tijd voor u zodat u zich veilig en vertrouwd bij ons kan voelen en vooral uzelf kunt zijn. We zetten ons in om u met een opgeheven hoofd vol zelfvertrouwen te laten gaan.

Headware

Behalve mooie haarwerken hebben wij ook diverse headware producten. Met headware bedoelen we een uitgebreid assortiment in:

  • Hoofddoekjes
  • Buffs
  • Hoeden
  • Mutsen

Frans Koopal Diensten

Grime

Frans Koopal is al jarenlang actief achter het toneel, met het grimeren en verzorgen van kapwerk voor toneel- en filmproducties. Daarnaast zijn er ook de seizoensgerelateerde grime-opdrachten zoals in de Halloweenperiode, Sinterklaastijd en Kerst.

Sinterklaas

Elk jaar organiseren wij meerdere activiteiten met betrekking tot Sinterklaas. Daarnaast zijn wij de huiskapper van diverse hulpsinterklazen en pieten.

Activiteiten

Frans Koopal organiseert of neemt regelmatig deel aan activiteiten, zoals Lezingen, Sinterklaas events, Workshops en Look Good Feel Better events.