Referenties

Lees hieronder enkele referenties over Frans Koopal Haarwerken.

Een haarwerk in de kast. Veilig gevoel!

5,0 rating

September 2018. Borstkanker! Een onmogelijke gedachte als je 38 jaar bent, moeder van 2 kindjes en net aan een super leuke baan bent begonnen. Toch was het zo.
Met mijn chemo had ik 90% kans op haaruitval. Bij gebruik van hoofdhuidkoeling nog steeds geen zekerheid dat ik mijn eigen haar zou behouden.
In de rollercoaster ben ik bij Frans Koopal heel vriendelijk, zorgzaam en accuraat geholpen. Mijn haarwerk kwam in de kast totdat ik het nodig zou hebben. Wat een geruststellende gedachte. Geen zorgen meer hierover.
Ik heb het als geweldig ervaren! Dank jullie wel voor deze top service!

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Inderdaad een veilig gevoel, geen zorgen voor als het ‘zover’ is. Een haarwerk alvast uitzoeken en reserven voor het geval ‘dat’.
Voor ons is het ook een fijn gevoel dat we alvast iets achteruit leggen, omdat we dan in alle rust elke kleur, model en lengte kunnen passen.
Geen paniek, maar juist de gelegenheid hebben om hier alvast een keuze te kunnen maken.
Dank voor de fijne reactie.

Lezing Rode Kruis Slochteren

5,0 rating

Wat hebben wij een fantastische avond mogen hebben met de lezing door Layla Koopal.
Wat kan jij een informatie geven over jullie haarwerken, met alle anekdotes een geweldige lezing met heel veel informatie.
Het is echt een hele mooie avond geweest.

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Bedankt voor deze mooie worden. Ik heb het met heel veel plezier gedaan.

Ondanks volledige kaalheid, toch een zelfverzekerde moeder, dankzij Layla Koopal.

5,0 rating

Mijn moeder leed aan Alopecia en heeft vanaf 1970, ruim 40 jaar pruiken gedragen via Frans Koopal. Dankzij Layla’s toewijding, begrip, betrokkenheid en deskundigheid heeft mijn moeder tot aan haar overlijden in 2012 zich in het openbaar zelfverzekerd gevoeld. De pruiken werden voortdurend aangepast aan haar leeftijd/uiterlijk en regelmatig onderhouden. De ziekte veroorzaakte veel psychische problemen bij mijn moeder maar de mooie, goed zittende pruiken gaven haar in elk geval rust voor wat betreft de problematiek met haar uiterlijk.

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

WoW wat een lief bericht.
Moeder heb ik met liefde alle jaren geholpen met Haarwerk. Een dappere en bijzondere vrouw die met liefde over haar kinderen sprak. Ik ben blij dat ik 40 jaar het Haarwerk heb mogen verzorgen. Wat een eer na zoveel jaar nog zo‘n lief bericht te mogen ontvangen.
Dank je wel voor de mooie woorden.
Layla koopal

Leuke avond

5,0 rating

Wat hebben we een leuke avond gehad!

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Wilt u ook een referentie geven? Dat kan op de pagina referentie geven