Referenties

Lees hieronder enkele referenties over Frans Koopal Haarwerken.

Referentie
4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (op basis van 13 reviews)
Uitstekend85%
Heel goed15%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top

5,0 score
11 januari 2021

Ivm haaruitval tgv chemobehandeling,bij Frans Koopal terecht gekomen.
Bij de derde pruik keek ik in de spiegel en zei” heyyyy… ik kijk naar mezelf”. Bijna identiek aan mn eigen haar, wat voelde dat goed en vertrouwd omdat alle zekerheden de laatste tijd in rook zijn opgegaan. Dit voelt echt fijn en werd er oprecht blij van . Bedankt Layla voor het advies en je deskundigheid. Top!!

Lida

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hallo Lida,
Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn dat we je het ultieme gevoel van “herkenning”en zekerheid in deze moeilijke tijd hebben kunnen geven. Natuurlijk zijn we blij dat we je onzekerheid over het zichtbaar dragen van een “pruik” hebben kunnen wegnemen. We zijn trots dat je voor Frans Koopal Haarwerken hebt gekozen om een mooi haarwerk uit te zoeken.
Sterkte met je kuur en veel plezier met je haarwerk.
Team Frans Koopal,
Layla Koopal.

Overweldigend!

5,0 score
21 september 2020

Beste Layla,
Langs deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor het haarwerk dat verzorgd is ten tijde van het overlijden van mijn man, vader en opa.
Mijn vader heeft een hersenbloeding gehad. Daarbij is er een stuk haar (7.5×7.5 cm) weg geschoren zodat de drain geplaatst kon worden.
Aangezien ik bij Frans Koopal stage gelopen heb, wist ik dat er mogelijkheden waren om mijn vader een waardig afscheid te geven.
Zonder Layla haar kundigheid was dit niet gelukt!
Nogmaals bedankt!

Ellen de Vries

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Een eer om voor zoiets te worden gevraagd en fijn om hulp te mogen bieden.

Thuis voelend

5,0 score
24 juli 2020

Layla en Ann zulke lieve mensen, luisteren goed wat voor haarwerk je wil, meelevend, geweldige service, prachtige winkel maar dat moet je zelf zien want het is teveel om uit te leggen.

Marjon van Eekeren

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Dank je wel voor deze lieve woorden. Als onze klanten blij zijn, zijn wij het ook. Daar doen we het voor

Liefdevol geholpen.

5,0 score
13 juli 2020

Dank Layla voor de liefdevolle hulp bij het uitzoeken van mijn haarwerk. Fijn dat je direct tijd vrij kon maken. Ondanks het verlies van mijn eigen mooie lange haren, heb jij er voor gezorgd dat het uitzoeken van een haarwerk een feestje werd. Dank!

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wat fijn dat er, ondanks het verlies van het eigen haar, een fijn gevoel is gekomen.
We doen ons werk met heel veel liefde en plezier.
Dank voor deze mooie woorden.

Mijn haar natuurlijk goed!

4,0 score
6 juni 2020

Het was voor mij een grote schrik geconfronteerd te worden met de haarstoornis alopecia areata. Ik had er voorheen nooit van gehoord. Afscheid nemen van mijn mooie haardos vond ik behoorlijk heftig.
Dankzij de begeleiding van Layla Koopal en haar goede, professionele kijk op de mogelijkheden heb ik langzaam aan dit feit kunnen wennen. Layla heeft gezocht naar een zo goed mogelijk alternatief. Van haar-haarband naar haarwerk.
Voor mij is het belangrijk dat mijn haarwerk zo echt lijkt dat het niemand opvalt. Tot dusver is dit goed gelukt.
Als mijn haar natuurlijk goed zit kan ik het beste functioneren.
Ik vind het echt fantastisch hoe Layla met geduld en aandacht meekijkt, denkt, op zoek gaat en de haarwerken voor mij aanpast. Iedere keer weer.
Dank daarvoor!

Lys

Zo blij

5,0 score
30 april 2020

Ik heb mijn hele leven veel en krullend haar gehad en na de chemo en de medicatie die ik nog moet slikken is er weinig van die haardos overgebleven. Maar gelukkig is daar Frans Koopal. Uiterst vakkundig, meedenkend en eerlijk. Kortom; dank je wel Sylvana. Ik ben blij en kan iedereen adviseren om gewoon een afspraak te maken!

Margareth

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Dankjewel voor de mooie woorden. Veel sterkte en plezier van je mooie “nieuwe haar”.

Niemand die het ziet

5,0 score
10 april 2020

Sinds enkele weken draag ik met veel plezier een haarwerk van Frans Koopal. En wat ben ik er blij mee. Van nature ben ik niet gezegend met een dikke bos haar, nu wel dus. En hij past bij mij.
Als ik goede vrienden wijs op het feit dat ik een pruikie op mijn hoofd heb, reageren beide met open gevallen mond, ze kunnen het niet geloven.
Een héél dik compliment dus voor iedereen bij Frans Koopal.
Tel daar nog bij op dat je uiterst vriendelijk en kundig wordt geholpen. Dus…een haarwerk nodig? Ga naar Koopal, daar word je gelukkig van.

Marian Kooistra

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

WoW dit is een super bericht, en dat is waar we het uiteindelijk voor doen.
Hier worden we zo blij van.
Dank u wel voor uw mooie woorden.

Nieuw haarwerk

4,0 score
21 maart 2020

Vanmorgen weer voor mijn jaarlijkse update bij Frans koopal geweest. Ik werd al verwacht kreeg een lekkere kop koffie en kon het passen beginnen. Na een paar modellen en kleuren, was daar dan toch het juiste haarwerk die het beste bij mij paste. Heerlijk om mij zelf zo te zien, helemaal verrast door het resultaat. Terwijl ik nog een lekkere kop koffie kreeg,werd mijn haarwerk aangepast een antislip stukje bij het voorhoofd tot een plakstrip onderin. Prettig dat ik daar op kon wachten. Na wat adviezen over het onderhoud e.d. Werd alles geregeld voor wat betreft de vergoedingen zorgverzekering. Al met al heb ik weer een prachtig haarwerk gekregen. Mijn advies is, bent u toe aan een haarwerk, ga naar Frans Koopal daar slaagt u geheid. U gaat daar de deur niet zonder uit zoveel keuze en bovenal een zeer goed advies. Prettige betrokken medewerkers. Dank jullie wel.

Anna

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow daar kan ik zo blij van worden, dankjewel van deze mooie review

Dolblij met mijn nieuwe haarwerk

5,0 score
2 maart 2020

Sinds 21 februari heb ik een nieuw haarwerk en wat is hij mooi en wat ben ik er ontzettend blij mee.
Zo een mooie kwaliteit en hij zit perfect en wat geeft het weer een zelfvertrouwen om naar buiten te gaan.
Daarnaast ben ik zo ontzettend goed geholpen door Sylvana en mevrouw Koopal.
Ik zou iedereen aanraden die met haarproblemen kampt om naar Frans Koopal te gaan, hier werken lieve mensen die hun vak verstaan.

Joke

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow wat top! Daar worden wij ook blij van!
Ons streven is om er voor iedereen met haarverlies, het beste uit te zoeken!
Bedankt voor de positieve reactie

Make-up en grime renaissance en barokstijl

5,0 score
27 januari 2020

Ik ben danseres, gespecialiseerd in renaissance- en barokdans. Als ik optreed, draag ik vrijwel altijd prachtige kostuums uit de periode 1500-1750 en steek mijn haar in passende stijl op. Daar hoort natuurlijk ook make-up of grime bij die, ook al gebruik ik niet de spullen die vrouwen in die eeuwen gebruikten, zoals rijstpoeder om gezicht en hals wit te maken en kleurstoffen van plantaardige herkomst voor lippen- en wangenrood.
Ik was al lange tijd ontevreden over mijn historische ‘look’ en besloot bij Layla te rade te gaan. Dat bleek een gouden greep: zij zag in één oogopslag wat ik zou moeten veranderen: een blusher die beter past bij het lippenpotlood dat ik gebruik, en twee eenvoudige grime-trucjes die mijn ogen groter doen lijken. Ik heb Layla’s adviezen opgevolgd tijdens een recente serie voorstellingen met de Nederlands Bach Academie en was heel gelukkig met het resultaat. Heerlijk om te leren van zo’n ervaren vakvrouw!

Wilt u ook een referentie geven? Dat kan op de pagina referentie geven