Referentie geven op de website

Help anderen kiezen en informeer hen door een referentie te geven op de website over uw ervaring met Frans Koopal Haarwerken. Bij voorbaat dank voor uw referentie.

Via onderstaand formulier kunt u uw referentie voor op de website insturen.

Referentie

Happy new hair!

Rated 5 out of 5
28 april 2021

Toen ik vorige week dinsdag op de afgesproken tijd bij Frans Koopal kwam bleek dat ik, hoe ik het voor elkaar kreeg weet ik nog steeds niet, op de verkeerde tijd en erger nog verkeerde dag was gekomen.
Geen paniek zei Layla, we moeten even wat omgooien maar het komt goed.
Nu ik door de chemo nog maar heel weinig haar had en perse niet met een kaal hoofd rond wil lopen was de stap naar een haarwerk snel gezet. Layla vroeg mij naar mijn wensen, ik liet haar een foto zien van hoe ik mijn haar het liefst droeg en dat ik vooral mijn mooie grijze lokken terug wilde zien in een haarwerk. Hoe ze het doet weet ik niet maar het eerste haarwerk dat ze me opzette was mijn haar!
Ik was al verkocht maar Layla had nog een aantal waarvan ze vond dat die ook gepast moesten worden. Zo gezegd ze gedaan, om sommige moesten we hard lachen en andere waren mooi maar niet ik. Layla vond dat ik een goed hoofd had voor al die verschillende haarwerken en dat ik best fotomodel kon zijn. Nou Layla, als je me nodig hebt hou ik me aanbevolen!
Al snel kwamen we terug bij nr 1 en toen die weer werd opgezet zagen we het , ja dit ben ik!
Lieve Layla ik wil je heel hartelijk bedanken voor de geweldige service, je flexibele instelling en je vakkennis. Je hebt me heel blij gemaakt!

Henriëtte Riemeijer

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Het kan gebeuren dat je soms in de war bent. Zeker als er zoveel gebeurd in je leven.
Gelukkig zijn we flexibel en begrijpen de verwarring. Nog mooier is dat u blij bent met het haarwerk. Het is niet alleen ons werk, maar ook onze passie.
Bedankt voor de mooie recensie.
Met vriendelijke groeten
Layla koopal.

Fijn!

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

Haaruitval na corona… dat wens je niemand toe. Gelukkig kon ik zeer snel terecht bij Koopal. Ontzettend kundig en lief geholpen. Het eerste haarwerk was gelijk prima, blij liep ik de straat weer op.
Heel erg bedankt!!
Lieve groet van Margreet

x

Top

Rated 5 out of 5
11 januari 2021

Ivm haaruitval tgv chemobehandeling,bij Frans Koopal terecht gekomen.
Bij de derde pruik keek ik in de spiegel en zei” heyyyy… ik kijk naar mezelf”. Bijna identiek aan mn eigen haar, wat voelde dat goed en vertrouwd omdat alle zekerheden de laatste tijd in rook zijn opgegaan. Dit voelt echt fijn en werd er oprecht blij van . Bedankt Layla voor het advies en je deskundigheid. Top!!

Lida

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Hallo Lida,
Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn dat we je het ultieme gevoel van “herkenning”en zekerheid in deze moeilijke tijd hebben kunnen geven. Natuurlijk zijn we blij dat we je onzekerheid over het zichtbaar dragen van een “pruik” hebben kunnen wegnemen. We zijn trots dat je voor Frans Koopal Haarwerken hebt gekozen om een mooi haarwerk uit te zoeken.
Sterkte met je kuur en veel plezier met je haarwerk.
Team Frans Koopal,
Layla Koopal.

Overweldigend!

Rated 5 out of 5
21 september 2020

Beste Layla,
Langs deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor het haarwerk dat verzorgd is ten tijde van het overlijden van mijn man, vader en opa.
Mijn vader heeft een hersenbloeding gehad. Daarbij is er een stuk haar (7.5×7.5 cm) weg geschoren zodat de drain geplaatst kon worden.
Aangezien ik bij Frans Koopal stage gelopen heb, wist ik dat er mogelijkheden waren om mijn vader een waardig afscheid te geven.
Zonder Layla haar kundigheid was dit niet gelukt!
Nogmaals bedankt!

Ellen de Vries

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Een eer om voor zoiets te worden gevraagd en fijn om hulp te mogen bieden.

Thuis voelend

Rated 5 out of 5
24 juli 2020

Layla en Ann zulke lieve mensen, luisteren goed wat voor haarwerk je wil, meelevend, geweldige service, prachtige winkel maar dat moet je zelf zien want het is teveel om uit te leggen.

Marjon van Eekeren

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Dank je wel voor deze lieve woorden. Als onze klanten blij zijn, zijn wij het ook. Daar doen we het voor

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.