Referentie geven op de website

Help anderen kiezen en informeer hen door een referentie te geven op de website over uw ervaring met Frans Koopal Haarwerken. Bij voorbaat dank voor uw referentie.

Via onderstaand formulier kunt u uw referentie voor op de website insturen.

Referentie

Mijn haar natuurlijk goed!

4,0 rating
6 juni 2020

Het was voor mij een grote schrik geconfronteerd te worden met de haarstoornis alopecia areata. Ik had er voorheen nooit van gehoord. Afscheid nemen van mijn mooie haardos vond ik behoorlijk heftig.
Dankzij de begeleiding van Layla Koopal en haar goede, professionele kijk op de mogelijkheden heb ik langzaam aan dit feit kunnen wennen. Layla heeft gezocht naar een zo goed mogelijk alternatief. Van haar-haarband naar haarwerk.
Voor mij is het belangrijk dat mijn haarwerk zo echt lijkt dat het niemand opvalt. Tot dusver is dit goed gelukt.
Als mijn haar natuurlijk goed zit kan ik het beste functioneren.
Ik vind het echt fantastisch hoe Layla met geduld en aandacht meekijkt, denkt, op zoek gaat en de haarwerken voor mij aanpast. Iedere keer weer.
Dank daarvoor!

Lys

Zo blij

5,0 rating
30 april 2020

Ik heb mijn hele leven veel en krullend haar gehad en na de chemo en de medicatie die ik nog moet slikken is er weinig van die haardos overgebleven. Maar gelukkig is daar Frans Koopal. Uiterst vakkundig, meedenkend en eerlijk. Kortom; dank je wel Sylvana. Ik ben blij en kan iedereen adviseren om gewoon een afspraak te maken!

Margareth

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Dankjewel voor de mooie woorden. Veel sterkte en plezier van je mooie “nieuwe haar”.

Niemand die het ziet

5,0 rating
10 april 2020

Sinds enkele weken draag ik met veel plezier een haarwerk van Frans Koopal. En wat ben ik er blij mee. Van nature ben ik niet gezegend met een dikke bos haar, nu wel dus. En hij past bij mij.
Als ik goede vrienden wijs op het feit dat ik een pruikie op mijn hoofd heb, reageren beide met open gevallen mond, ze kunnen het niet geloven.
Een héél dik compliment dus voor iedereen bij Frans Koopal.
Tel daar nog bij op dat je uiterst vriendelijk en kundig wordt geholpen. Dus…een haarwerk nodig? Ga naar Koopal, daar word je gelukkig van.

Marian Kooistra

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

WoW dit is een super bericht, en dat is waar we het uiteindelijk voor doen.
Hier worden we zo blij van.
Dank u wel voor uw mooie woorden.

Nieuw haarwerk

4,0 rating
21 maart 2020

Vanmorgen weer voor mijn jaarlijkse update bij Frans koopal geweest. Ik werd al verwacht kreeg een lekkere kop koffie en kon het passen beginnen. Na een paar modellen en kleuren, was daar dan toch het juiste haarwerk die het beste bij mij paste. Heerlijk om mij zelf zo te zien, helemaal verrast door het resultaat. Terwijl ik nog een lekkere kop koffie kreeg,werd mijn haarwerk aangepast een antislip stukje bij het voorhoofd tot een plakstrip onderin. Prettig dat ik daar op kon wachten. Na wat adviezen over het onderhoud e.d. Werd alles geregeld voor wat betreft de vergoedingen zorgverzekering. Al met al heb ik weer een prachtig haarwerk gekregen. Mijn advies is, bent u toe aan een haarwerk, ga naar Frans Koopal daar slaagt u geheid. U gaat daar de deur niet zonder uit zoveel keuze en bovenal een zeer goed advies. Prettige betrokken medewerkers. Dank jullie wel.

Anna

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow daar kan ik zo blij van worden, dankjewel van deze mooie review

Dolblij met mijn nieuwe haarwerk

5,0 rating
2 maart 2020

Sinds 21 februari heb ik een nieuw haarwerk en wat is hij mooi en wat ben ik er ontzettend blij mee.
Zo een mooie kwaliteit en hij zit perfect en wat geeft het weer een zelfvertrouwen om naar buiten te gaan.
Daarnaast ben ik zo ontzettend goed geholpen door Sylvana en mevrouw Koopal.
Ik zou iedereen aanraden die met haarproblemen kampt om naar Frans Koopal te gaan, hier werken lieve mensen die hun vak verstaan.

Joke

Reactie van Frans Koopal Haarwerken

Wow wat top! Daar worden wij ook blij van!
Ons streven is om er voor iedereen met haarverlies, het beste uit te zoeken!
Bedankt voor de positieve reactie

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.