Social media

Instagram

Facebook

Frans Koopal Haarwerken

Frans Koopal Haarwerken, hét adres voor haarwerken, (semi-) permanente make-up, buffjes, hoedjes en grime. Daarnaast worden er regelmatig events, lezingen en workshops georganiseerd waar ook u aan mee kunt doen. Frans Koopal Haarwerken verzorgt haarwerk voor ieder op maat. Van héél kort tot extreem lang, van klassiek tot modern. Het vaste team van haarwerkers, kapsters, pruikenmakers en schoonheidsspecialisten zorgen voor een complete service. Ook kunt u hier terecht voor onderhoud en reparaties. Daarnaast komt het personeel graag bij u thuis om u van de service te voorzien op afspraak. Met onze evenementen, workshops en lezingen proberen we het taboe rondom haarwerken te verkleinen. Het is een ongedwongen manier om kennis te maken met haarwerken en het dragen ervan. Deelnemen aan onze events, workshops of een lezing op uw locatie verzorgen? Dat kan! Kijk op www.franskoopal.nl bij de activiteiten.
Frans Koopal Haarwerken
Frans Koopal Haarwerken
Onlangs ontvingen we deze lieve mail. Dank je wel!

"Hallo Layla,

Afgelopen zaterdag was mijn dochter weer in uw zaak voor haar nieuwe haarwerken. Ze is er blij mee. Ze kan er weer een tijdje meer verder. Bij vertrek gaf je haar het prachtige boekje “Layla” mee welke je ter gelegenheid van je 70e levensjaar en 55 jaren “haarwerker” hebt uitgegeven.

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met zowel je 70e verjaardag in 2020 als met 55 jaren haarwerker. 2 Hele mooie mijlpalen welke beiden nog om voortzetting vragen naar de volgende mijlpalen, wat met je positieve instelling en naar we hopen een goede gezondheid, zeker zal gaan lukken.

Maar wat een enorm mooi boek waarin jij je “prachtige” leven hebt beschreven en waarin velen jou met waarderende woorden hebben toegesproken. Maar ook de krachtige korte teksten zoals “mijn leven is tekort om alles te doen” of “stoppen is geen optie, ik sterf in het harnas” etc… maakten diepe indruk. Zo kennen we jou inmiddels ook al een aantal jaren. We zijn blij dat we van jou dit mooie exemplaar mochten ontvangen, we hebben het in 1 adem gelezen. Het krijgt een ereplekje in de boekenkast!

Hartelijke groetjes"

https://www.franskoopal.nl/prachtige-boek-layla/
Frans Koopal Haarwerken
Frans Koopal Haarwerken is bij Frans Koopal Haarwerken.
"De wekker gaat. Hè, nu al? Het is nog maar half 5. Waarom gaat die wekker zo vroeg? Ik weet het: het is eind november. Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land. Er moeten Pieten geschminkt worden!

Ik sta op, kleed me aan, neem snel een broodje en fiets naar Frans Koopal aan de Noorderhaven. Daar aangekomen is het al een drukte van belang. Sint zit al in zijn stoel en vanuit de Pietenkamer komt een hoop lawaai. Daar worden ze uitgekleed en weer aangekleed, wat soms met grote hilariteit gepaard gaat."

Het hele verhaal "Het leven van een Piet schminker" is te lezen via bijgaande link.

Wil je ook leren Sint en Piet te schminken? Geef je dan op voor de Workshop a.s. zondag 1 november (kan via de link)

https://www.franskoopal.nl/het-leven-van-een-piet-schminker/
Frans Koopal Haarwerken
Frans Koopal Haarwerken
We zijn zo trots op onze mooie sinterklaas en pieten pruiken en kostuums.
A.s. Donderdag nog een outlet waar je tegen mooie prijzen iets aan kan schaffen.
#sinterklaaspruiken #pietpruiken #sintkostuums #pietkostuums #outlet