Home » Activiteiten » Gratis onderhoudsbeurt voor uw haarwerk
gratis haarwerk onderhoud

Gratis onderhoudsbeurt voor uw haarwerk

1 januari 2018

Draagt u een haarwerk? Dan het advies om uw haarwerk goed te onderhouden door het regelmatig te wassen, te modelleren en bij te laten stellen. Deze maand krijgt u van ons een gratis onderhoudsbeurt voor uw haarwerk. Geen klant van ons? Geen probleem, je bent van harte welkom. 

Haarwerk wassen
Om uw haarwerk mooi in model te houden is wassen erg belangrijk. Ons advies is: 1 keer in de 2 á 3 maanden wassen. Lang haar heeft extra verzorging nodig, vraag ons om advies. Als u uw haarwerk ‘s avonds wast, kunt u het de volgende dag weer dragen. Wij raden u aan haarwerk van ‘echt haar’ door de haarwerkspecialist te laten wassen.

Modelleren en bijstellen
Wij willen graag dat u complimentjes krijgt over uw haarwerk. Na enige tijd kan uw nieuwe haarwerk ruimer gaan zitten door bijvoorbeeld transpiratie. Met behulp van de sluiting kan uw haarwerk kleiner of groter worden gemaakt. Loop er niet langer mee rond maar maak een afspraak. Normaal vragen we voor het aanbrengen van nieuw elastiek, plakstroken of kammetjes een kleine vergoeding, maar dat is deze maand ook gratis! Plan nu een afspraak voor een gratis onderhoudsbeurt door te bellen naar 050-3122722 of stuur een e-mail naar info@franskoopal.nl.

Heeft u een oud haarwerk liggen die u niet meer gebruikt en heeft u het idee een nieuw haarwerk aan te schaffen? Deze maand krijgt u bij inlevering van uw oude haarwerk €50,- korting op uw nieuwe haarwerk. Meer informatie.

Heeft u vragen en/of wilt u graag een afspraak maken? Bel 050-3122722 of gebruik onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 id=”2827″ title=”Contactformulier]
Frans Koopal Haarwerken | Voor haarwerk op maat

“Hallo, ik ben Layla Koopal en heb een enorme passie voor alles wat met haarwerken te maken heeft. Al meer dan 50 jaar ben ik werkzaam in het familiebedrijf Frans Koopal Haarwerken. Het is mijn missie om nog heel veel mensen blij te maken met alles wat ik kan op gebied van haarverlies. Het is geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen groeit als iemand een haarwerk draagt en in de spiegel kijkt. Heel bijzonder om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Daar geniet ik enorm van.

Haarwerken| Beauty | Grime | Activiteiten | Frans Koopal

Delen via sociale media
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

« »