Kerstman

Ho Ho Ho, Merry Christmas! Veel mensen willen graag wat extra's doen met de feestdagen. Kerst wordt daarbij steeds populairder. Als de dagen langer worden en de avonden donker, maken we het binnen gezellig. De kerstboom wordt alweer vroeg versiert en we maken elkaar blij met cadeautjes en surprises.

Met de Kerstman maakt u het verschil
Ook voor bedrijven is de kerstperiode een mooie aangelegenheid om klanten in het zonnetje te zetten. Met speciale aanbiedingen, versierde winkels en bedrijfspanden wordt iedereen van harte welkom geheten. De kerstboom versieren, cadeautjes uitzoeken of kerststukjes maken, je komt er al snel mee uit de voeten. Maar voor diegene die nét nog verder gaat in het vormgeven van kerst, diegene onder ons die de rol aannemen van kerstman, voor hen is het een zware taak waarbij alle hulp van harte welkom is.

U kunt een kostuum huren vanaf €60,00.  Wilt u een totaal verzorgde kerstman? Wij grimeren ook. Samen zorgen we ervoor dat uw kerstman als kerstman onze salon verlaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

kerstman kostuum huren groningen

Kerst Workshop
U wilt nét dat beetje meer doen met kerst, andere mensen blij maken, hen een kerstfeest geven om nooit te vergeten. Als je de rol van de Kerstman aanneemt, zijn rode jas aantrekt en muts opzet begint Kerst pas echt te leven! Op verzoek geeft Frans Koopal een Kerst Workshop. Tijdens de workshop kom je alles te weten over Kerstmis, de Kerstman en grimeren. In een aantal stappen leren we je hoe je zeer realistisch de baard van de Kerstman opzet, hoe je zijn wenkbrauwen vorm geeft en hoe de Kerstman zich gedraagt. Zo kun jij op professionele manier als Kerstman verschijnen.

Interesse? Neem dan contact met ons op .

frans-koopal-sinterklaas-pruik-pruiken-baard-kostuum kerstworkshop16
frans-koopal-sinterklaas-pruik-pruiken-baard-kostuum kerstworkshop17
kerstman kostuum huren groningen