/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
Home » Activiteiten » Ik ben er klaar voor

Ik ben er klaar voor

22 augustus 2014

Stoer met een pet stapt een 12 jarige tiener  met haar ouders binnen. Op haar hoofd draagt ze een pet. Vol vertrouwen kijkt ze ons aan en neemt de omgeving in zich op. Als we haar vragen wat haar wensen zijn, begint ze te blozen. Haar moeder neemt het verhaal over. Haar hele leven vond ze het geen probleem om zonder haar te lopen.

“Ik ben zoals ik ben”,….vervolgt ze het gesprek. “Maar nu ben ik klaar voor de volgende stap…IK WIL NU HAAR…” hierbij begint ze opnieuw te blozen. Haar ouders kijken vol liefde naar hun mooie dochter; “hier kwam ze zelf mee!”.

Wat voor kleur of kapsel zou je graag willen?” vraag ik haar. “Lang….langer dan mijn vriendinnen…kunnen ze lekker jaloers worden.” . We gaan een aantal haarwerken passen, in verschillende lengtes en kleuren en ze wordt steeds enthousiaster. We maken de opmerking dat ze er uitziet als een filmster. Een super gelukkig meisje wat binnen kwam als een stoer meisje, gaat nu als een stralende jonge vrouw in dop naar huis. Haar ouders zijn haast nog  gelukkiger met dit resultaat…12 jaar zonder haar was goed maar nu zei ze “ik ben Nu klaar voor nieuw HAAR!”

Dankbaar kijken we tot slot naar dit hechte gezin, wat de keuze van hun dochter in elke fase respecteert.


Meer informatie over haarwerken voor kinderen.

 

Frans Koopal Haarwerken | Voor haarwerk op maat

“Hallo, ik ben Layla Koopal en heb een enorme passie voor alles wat met haarwerken te maken heeft. Al meer dan 50 jaar ben ik werkzaam in het familiebedrijf Frans Koopal Haarwerken. Het is mijn missie om nog heel veel mensen blij te maken met alles wat ik kan op gebied van haarverlies. Het is geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen groeit als iemand een haarwerk draagt en in de spiegel kijkt. Heel bijzonder om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Daar geniet ik enorm van.:

Haarwerken| Beauty | Grime | Activiteiten | Frans Koopal

Delen via sociale media
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

« »