Gepubliceerd op

Pronken met een droomkapsel

Deze week kwam er een klant binnen met de mededeling: “Het is zover, mijn haar moet eraf!”. Nadat ik haar en haar zus – die als versterking was meegekomen – van koffie, thee en wat lekkers had voorzien, kon het werk beginnen.

Het gereserveerde haarwerk werd uit de reserveringskast gehaald. Zij: ”Ik kan me er nu al op verheugen om mijn droomkapsel op te mogen zetten, al is het moment van haarverlies wel even schrikken. Het kapsel wat ik altijd wilde hebben ligt nu op mij te wachten, hoe tof is dat.”

Kaal bolletje

Nadat het haar eraf geschoren werd en de hoofdhuid een verkoelende en verzorgende behandeling kreeg, was er het moment gekomen voor het opzetten van het droomkapsel. Ze verzuchtte …: “Ik ben er helemaal klaar voor”. ‘ Al die losse haren op mijn kleding en kussen waren afschuwelijk, ik ben blij dat het haar er nu af is. Dit voelt als een bevrijding” zegt ze terwijl ze naar haar kale bolletje wijst. ”Op naar een nieuwe fase in mijn leven. Ik mag nu pronken met een droomkapsel”.

Haarwerk passen

Terwijl het haarwerk was aangepast aan haar schedel – plat achterhoofd, dus moet er een anti sliprandje worden ingezet, die alles op zijn plaats houdt – keek ze met glimmende ogen en een brede glimlach naar haar spiegelbeeld. “Het voelt zo bijzonder en mooi, alsof ik een bruidsjurk mag passen…ja dat is het! Die ene bruidsjurk passen, is hetzelfde gevoel als dit haarwerk passen…zo speciaal”.

Rijk gevoel

Een nieuwe look, een nieuwe start en een brede lach, wat een heerlijk gevoel als je dit aan iemand mag geven. Ik voel me vaak een ”prinsesje”….zo rijk, met een goede gezondheid, leuk werk, (h)eerlijke klanten, en dan mag je iemand blij maken met een droomkapsel als bruid! Hoe tof is dit…hoe rijk mag je jezelf prijzen om dit al 52 jaar en een super team te mogen doen?

[su_box title=”Frans Koopal Haarwerken | Voor haarwerk op maat ” style=”soft” box_color=”#b91a27″ title_color=”#efefef”]
[su_row][su_column size=”1/4″]
[/su_column] [su_column size=”3/4″]

“Hallo, ik ben Layla Koopal en heb een enorme passie voor alles wat met haarwerken te maken heeft. Al meer dan 50 jaar ben ik werkzaam in het familiebedrijf Frans Koopal Haarwerken. Het is mijn missie om nog heel veel mensen blij te maken met alles wat ik kan op gebied van haarverlies. Het is geweldig om te zien hoe het zelfvertrouwen groeit als iemand een haarwerk draagt en in de spiegel kijkt. Heel bijzonder om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Daar geniet ik enorm van.”

Haarwerken| Beauty | Grime | Activiteiten | Frans Koopal

[/su_column] [/su_row]
[/su_box]